Kinderfeestjes bij Lot66

Bestsellers Lot66

  • Bowlen

Kinderfeest: bowlen bij Lot66 Breda (1 uur)

Kies voor een fantastisch kinderfeest bij Lot66 in Breda.

Lot66

Breda, Noord-Brabant

3.9
3.9/5
vanaf
7,50
per persoon

Tickets Lot66

  • Karten
Lot66
Breda, Noord-Brabant
3.9
3.9/5

p.p.

  • Lasergamen
Lot66
Breda, Noord-Brabant
3.9
3.9/5

p.p.

  • Karten
Lot66
Breda, Noord-Brabant
3.9
3.9/5

p.p.

  • Bowlen
Lot66
Breda, Noord-Brabant
3.9
3.9/5

p.p.

Info over Lot66

Kies voor de allerleukste kinderfeestjes Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Deze plek heeft de meest magische avonturen voor jou en al jouw vrienden. Bij Lot66 kan jij jouw kinderfeestje vieren op een razendsnelle kartbaan, superleuke bowlingbaan of met een potje lasergamen. En bij alle kinderfeestjes zit een drankje en een lekker zakje chips inbegrepen. Wat jouw ideale kinderfeestje ook is, het kan in Breda.

Karten met jouw kinderfeestje

Hou jij van snelheid en competitie? Dan is karten in Breda het feestje voor jou! Tijdens het karten gaan jullie met zijn alle rondes rijden op de indoor kartbaan. Ben jij als eerste bij de finish. Voor het karten wordt er eerst een veiligheidsinstructie gegeven waarbij ook een paar tips worden gegeven hoe je het snelste over de baan kan. Zo is deze activiteit niet alleen leuk maar ook veilig. Voor het kart kinderfeestje in Breda moet je minimaal 8 jaar oud zijn en 1.40 meter lang.

Bowlen in Breda tijdens jouw kinderfeestje

Ben jij een stuk beter in bowlen? Dan is het bowling kinderfeestje in Breda de perfecte activiteit om jouw verjaardag mee te vieren. Ga bowlen met jouw vrienden en gooi strike na strike op de fantastische bowlingbaan in Breda. Ben jij bang dat je niet zo goed kan bowlen? Geen probleem. Bij Lot66 kan je bumpers aanvragen, hierdoor rolt de bal niet meer in de goot maar gaat de bal recht op de kegels af. Voor het kinderfeestje bowlen is er geen minimale leeftijd en lengte vereist. 

Vier je kinderfeestje in Breda met lasergamen

Of is lasergamen jouw favoriete activiteit? Ook dit kan in Breda! Verdeel de teams, trek de pakken aan en begin de match. Welk team is het allerbeste in Lasergamen en scoort de meeste punten? Of spelen jullie ieder voor zich? Het kan allemaal. Je kan tijdens het lasergamen kiezen uit verschillende spelvormen. Zo heb je Elimination, Midnight Madness en Vampires. Ga jij bowlen, lasergamen of karten tijdens jouw kinderfeestje in Breda? Of kan jij niet kiezen tussen al deze leuke activiteiten? Dan kan je ook meerdere activiteiten doen bij Lot66.

FAQ over Lot66

Wanneer je een kinderfeestje bij Lot66 in Breda wilt vieren, kan je kiezen uit verschillende activiteiten. Scheur over de kartbaan tijdens karten, gooi strike na strike op de bowlingbaan of probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen tijdens lasergamen. Sluit de activiteit af met een lekker zakje chips en een drankje. Op zoek naar dubbel zoveel plezier? Combineer dan jouw favoriete activiteiten met elkaar voor een uniek uitje. Wanneer je de dag nog even lekker wilt afsluiten, kan je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in het restaurant. Lot66 heeft alles in huis voor een spectaculair kinderfeestje!
Om te mogen genieten van een kinderfeestje met karten bij Lot66 geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimale lengte van 1,40m. Voor een lasergame kinderfeestje geldt ook een minimumleeftijd van 8 jaar.

Reviews over Lot66 Breda