Kinderfeestjes bij Ballorig - Alphen aan den Rijn

Bestsellers Ballorig - Alphen aan den Rijn

  • Binnenspeeltuin

Ballorig - Alphen aan den Rijn: kinderfeestje knalfeest

Beleef de leukste avonturen tijdens jouw knal kinderfeestje inclusief eten bij Alphen aan den Rijn!

Ballorig - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

3.9
3.9/5
vanaf
12,50
per persoon

Tickets Ballorig - Alphen aan den Rijn

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
3.9
3.9/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
3.9
3.9/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
3.9
3.9/5

p.p.

Info over Ballorig - Alphen aan den Rijn

Beleef de allerleukste kinderfeestjes bij Ballorig – Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn, provincie Zuid-Holland. Deze locatie heeft de geweldigste feestjes voor kinderen. De kinderen kunnen urenlang klimmen en klauteren op de leukste speeltoestellen, glijden van de vetste glijbanen en spelen in de ballenbak. Ontdek de verschillende arrangementen en kies de meest passende deal. Tijdens het feestje wordt er gezongen voor de jarige bij de verjaardagsstoel, krijgt de jarige een cadeautje en mogen alle kinderen bij vertrek grabbelen in de grabbelton. Ga naar Ballorig – Alphen aan den Rijn voor een onvergetelijke dag!

FAQ over Ballorig - Alphen aan den Rijn

In de binnenspeeltuin van Ballorig – Alphen aan den Rijn kun je kiezen uit drie verschillende kinderfeestjes. Met het ‘feest’ arrangement mogen de kinderen onbeperkt spelen, ontvangen ze een zakje chips en krijgen de ouders een gratis consumptie. Bij het ‘knalfeest’ arrangement mogen de kinderen onbeperkt spelen, krijgen ze 3 mini snacks en mogen ze smullen van patat, poffertjes of een pannenkoek. Het laatste arrangement is ‘droomfeest’. Dit arrangement is hetzelfde als het ‘knalfeest’, alleen komt hierbij nog een leuke extra: de kinderen gaan ook nog cake versieren. De jarige wordt tijdens al deze feestjes helemaal in het zonnetje gezet. Daarnaast kun je hier verschillende thema kinderfeestjes boeken.De kinderen beleven een waanzinnige dag en de ouders hoeven zich geen zorgen te maken om opruimen en de afwas. Er zijn medewerkers aanwezig die een oogje in het zeil houden.
Elk kind van 0 tot 12 jaar is welkom om hier plezier te beleven. Om een kinderfeestje bij Ballorig – Alphen aan den Rijn te vieren geldt een minimum van 4 kinderen.

Reviews over Ballorig - Alphen aan den Rijn