De meest fantastische kids parties in Zoetermeer

Bestsellers kinderfeesten in Zoetermeer

  • Karten

Kinderfeest: karten en arcade bij Gamecity in Zoetermeer

Kies voor een onvergetelijk kinderfeest bij Gamecity in Zoetermeer.

Gamecity

Zoetermeer, Zuid-Holland

4.4
4.4/5
vanaf
33,00
per persoon
  • Lasergamen

Kids party lasergamen bij Gamecity (Zoetermeer)

Bij Gamecity in Zoetermeer ben je verzekerd van een magisch kinderfeest!

Gamecity

Zoetermeer, Zuid-Holland

4.4
4.4/5
vanaf
20,00
per persoon

Populaire deals in de omgeving van Zoetermeer

  • Lasergamen
Gamecity
Zoetermeer, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Karten
  • Lasergamen
Gamecity
Zoetermeer, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Karten
Gamecity
Zoetermeer, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Karten
  • Lasergamen
  • Prison Island
Gamecity
Zoetermeer, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Waterpark
Storm Aquapark
Leidschendam, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Op zoek naar een leuk kinderfeestje in Zoetermeer?

Bijna jarig en op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje in Zoetermeer, Zuid-Holland? Kom dan zeker jouw kinderfeestje vieren in Zoetermeer en beleef een dag die je nooit meer zal vergeten. In Zoetermeer zijn er verschillende activiteiten te doen die leuk zijn voor jong en oud. Voor de waaghalzen onder ons is lasergamen of karten altijd een goed idee!

Vier je kinderfeestje in Zoetermeer

Een kinderfeestje in Zoetermeer vieren is altijd een goed idee. Altijd al willen karten of lasergamen met je beste vriendjes? In Zoetermeer is dit allebei mogelijk en is de keuze reuze.

Bij Gamecity ben jij op het juiste adres voor een gaaf kinderfeestje in Zoetermeer. Er zijn diverse activiteiten hier beschikbaar en zo is er dus altijd eentje die bij jou past.

Wil jij ook zo’n spannend feestje? Ga dan bijvoorbeeld karten. Bij karten kun je jouw rij- en drifting skills laten zien aan al je vrienden en daarom is dit een top activiteit voor alle wegpiraten onder ons.

Mocht je meer van het rennen en schieten zijn, dan is lasergamen een geschikte activiteit voor jou. Ren door de leukste lasergame arena van Nederland en probeer je tegenstanders zo snel mogelijk te raken, maar kijk uit dat je zelf niet geraakt wordt.

Maar dat is nog niet alles. Je kan ook kiezen voor Prison Island voor jouw kinderfeestje in Zoetermeer. Bij deze activiteit speel je minigames en probeer je uit de kamer te ontsnappen. Dit doe je in teamverband, dus zorg ervoor dat jij en je vriendjes goed samenwerken!

Reserveer snel je kinderfeestje in Zoetermeer en kom erachter of jij de snelste op het circuit of in de arena bent.

Onbeperkt speelplezier tijdens jouw kinderfeestje in de buurt van Zoetermeer

Ook in de buurt van Zoetermeer kan jij terecht voor het gaafste kinderfeestje. Kom daarom ook zeker naar Ballorig in Alphen aan den Rijn! Jongens en meiden genieten van onbeperkt speelplezier met dit kinderfeestje in de buurt van Zoetermeer.

Een groot voordeel van het vieren van jouw kinderfeestje bij Ballorig is dat een binnenspeeltuin leuk is voor jong en voor oud. Je kan heerlijk komen spelen in de ballenbak, klimmen door de stelling en glijden van de leukste glijbanen. Kortom, ieder kind kan zorgeloos genieten.

Daarnaast biedt Ballorig in Alphen aan den Rijn compleet gearrangeerde feestjes. Zo kan jij kiezen tussen diverse arrangementen en is er altijd een geschikte optie voor jouw kinderfeestje. Ontdek nu snel de mogelijkheden voor jouw kinderfeestje in de buurt van Zoetermeer en maak er een onvergetelijk kinderfeestje van.

Leuk en veilig kinderfeestje in Zoetermeer organiseren?

Voor een leuk maar bovendien veilig kinderfeestje kom je naar Zoetermeer. Voordat jouw kinderfeestje van start gaat, ontvang je veiligheidsinstructies. Deze instructies zullen er voor zorgen dat je zorgeloos kan genieten tijdens jouw kinderfeestje in Zoetermeer.

Bij activiteiten zoals karten wordt er duidelijk uitgelegd wat de regels zijn van karten, de kartbaan en leer je hoe jouw kart werkt. Zo is ook karten een veilige activiteit voor jouw kinderfeestje in Zoetermeer.

Boek gemakkelijk online jouw kinderfeestje in Zoetermeer

Met een ruim aanbod aan activiteiten is er altijd een geschikt kinderfeestje voor jou in Zoetermeer. Kies jouw favoriete deal en beleef het allerleukste kinderfeestje nu zelf. Nodig snel je vriendjes en vriendinnetjes uit en vier je kinderfeestje in Zoetermeer.

Kinderfeestje in de buurt van Zoetermeer

Op zoek naar een waanzinnig kinderfeestje nabij Zoetermeer? Bij Storm Aquapark in Leidschendam beleven kinderen eindeloos veel waterpret. Als je een echte waterrat bent, is dit de ideale locatie voor jou. Geniet hier van vlot varen of ga klimmen en klauteren in het waterpretpark. Je vindt op het aquapark onder andere watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een water volleybalcircuit en nog veel meer. Daarnaast kan je ook nog hutten bouwen, hoe gaaf is dat? Een kinderfeestje bij Storm Aquapark is supertof en leuk voor elke leeftijd.

Praktische informatie kinderfeestje in Zoetermeer

Wil jij nou ook jouw kinderfeestje in Zoetermeer komen vieren? Bezoek dan zeker Gamecity.

Gamecity

Wattstraat 20, 2723 RC Zoetermeer

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Zoetermeer

Welke kinderfeestjes zijn er mogelijk in Zoetermeer?

Zoetermeer heeft verschillende activiteiten te bieden voor het organiseren van een kinderfeestje. Zo kan je onder andere lasergamen, lasergamen en ontsnappen uit een prison island.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje op een van de locaties in Zoetermeer?

De verschillende locaties in Zoetermeer, Zuid-Holland bieden een goede service. Als je op zoek bent naar een nieuwe, unieke kinderfeestjes dan is Zoetermeer dé plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie.

Waar kan ik mijn kinderfeestje in Zoetermeer vieren?

Jouw kinderfeestje vier je in Zoetermeer bij Gamecity. Ook in de buurt van Zoetermeer kan je terecht voor een gaaf kinderfeestje, namelijk bij Ballorig in Alphen aan den Rijn.

Is er bij mijn kinderfeestje in Zoetermeer horecagelegenheid?

Ja, bij Gamecity in Zoetermeer kun je genieten van hapjes en drankjes. Of je nu wilt borrelen of een hapje eten, het is allemaal mogelijk.