Kinderfeestje in Noordwijkerhout

Bestsellers kinderfeesten in Noordwijkerhout

  • Bowlen

1 uur bowlen - midweek (na 17:00) bij All American Bowling

Vier het leukste feestje bij All American Bowling

All American Bowling

Noordwijkerhout, Zuid-Holland

4.4
4.4/5
vanaf
4,42
per persoon

Populaire deals in de omgeving van Noordwijkerhout

  • Bowlen
All American Bowling
Noordwijkerhout, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Bowlen
All American Bowling
Noordwijkerhout, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

  • Bowlen
All American Bowling
Noordwijkerhout, Zuid-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Vier jouw volgende kinderfeestje in Noordwijkerhout

Op zoek naar het leukste kinderfeestje in Noordwijkerhout in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder. Wij hebben de leukste activiteiten in deze regio voor jou op een rijtje gezet. Noordwijkerhout ligt vlakbij Noordwijk en hier vind je super veel toffe activiteiten voor jou en je vriendjes. Deze activiteiten zijn perfect voor jouw kinderfeestje. Of je nu wat ouder of jonger bent, een jongen of een meisje bent, voor ieder feestje is er wel een passende activiteit! Beleef het nu zelf tijdens je kinderfeestje. Ben jij er klaar voor om jouw kinderfeestje te vieren? Kies snel je favoriete activiteit en nodig al je vriendjes uit voor jouw kinderfeestje in Noordwijkerhout.

Soorten kinderfeestjes in Noordwijkerhout

Wanneer je vlakbij Noordwijk je kinderfeestje wilt vieren, zijn er verschillende activiteiten die perfect voor jou zijn. Bij All American Bowling kun je samen met je teamgenootjes de ene naar de andere strike gooien op de bowlingbaan. Belangrijkste bij het bowlen, is om zoveel mogelijk kegels om te gooien in zo min mogelijk worpen. Lukt jou dit? Dan ben jij de winnaar van de dag.

Bowlen is de allerleukste activiteit voor jouw kinderfeestje. Tijdens het bowlen kun je namelijk gebruik maken van bumpers. Door deze bumpers blijft de bal op de baan en gooi jij de meeste kegels om. Mocht je ergens anders in Zuid-Holland andere activiteiten willen doen, bezoek dan The City in ‘s Gravenzande. Hier kun je allerlei toffe activiteiten doen zoals lasergamen en minigolf. Dus, waar wacht je nog op? Kom snel naar Noordwijkerhout en vier een onvergetelijk kinderfeestje.

Inspiratie nodig?

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Noordwijkerhout

Welke kinderfeesten zijn mogelijk in Noordwijkerhout?

Noordwijkerhout heeft een geweldige bowlingbaan waar jij jouw kinderfeest kan organiseren. Zo kan je bowlen tijdens jouw kinderfeest in Noordwijkerhout.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje op een van de locaties in Noordwijkerhout?

De verschillende locaties in Noordwijkerhout, Zuid-Holland hebben iets leuks voor iedereen. Als je op zoek bent naar een nieuwe, magische kids parties dan is Noordwijkerhout dé plek. Een medewerker zorgt ervoor dat je alles weet wat je moet weten voordat je aan je activiteit begint.