De leukste kinderfeestjes in

Bestsellers kinderfeesten in Nieuwegein, Utrecht

 • Binnenspeeltuin

Ballorig - Utrecht: kinderfeestje droomfeest

Vier jouw droom kinderfeestje bij Ballorig in Utrecht voor oneindig veel plezier en verschillende lekkernijen!

Ballorig - Utrecht

Utrecht (stad), Utrecht

3.5
3.5/5
vanaf
13,75
per persoon

Populaire deals in Nieuwegein, Utrecht

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Utrecht
Utrecht (stad), Utrecht
3.5
3.5/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Utrecht
Utrecht (stad), Utrecht
3.5
3.5/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Utrecht
Utrecht (stad), Utrecht
3.5
3.5/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Houten
Houten, Utrecht
4
4/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Houten
Houten, Utrecht
4
4/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Houten
Houten, Utrecht
4
4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Vier je kinderfeest in Nieuwegein

Ben jij (bijna) jarig en wil je een kinderfeestje vieren in Nieuwegein? Kom dan zeker jouw kinderfeestje in Nieuwegein, Utrecht vieren voor een onvergetelijke dag. Op Kids Party Tickets hebben wij de leukste, tofste en actiefste kinderfeestjes op een rijtje gezet. Ben jij specifiek op zoek naar een kinderfeestje in Nieuwegein? Kijk dan snel verder en laat je inspireren. Een van onze favoriete kinderfeestjes in Nieuwegein is een feestje bij de binnenspeeltuin. Wij vertellen je waarom!

Het ultieme kinderfeestje in Nieuwegein

In de buurt van Nieuwegein, Utrecht zijn er twee geweldige binnenspeeltuinen te vinden, namelijk: Ballorig – Houten in Houten en Ballorig – Utrecht in Utrecht. In de binnenspeeltuin van Ballorig kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven tijdens het klimmen en klauteren.

Als je kiest voor een kinderfeestje in Nieuwegein bij Ballorig wordt de jarige de hele dag in het zonnetje gezet. Er is een feesttafel met een versierde stoel, er wordt gezongen voor de jarige en alle kinderen krijgen zelfs een leuk cadeautje. De kinderfeestjes bij Ballorig zijn volledig verzorgd. Er zit onbeperkt limonade bij en jij hoeft thuis de troep niet op te ruimen. Een kinderfeestje in Nieuwegein is fantastisch!

Kies het perfecte arrangement voor jouw kinderfeestje in Nieuwegein

Er zijn drie verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen tijdens het vieren van een kinderfeestje in Nieuwegein. Bij het ‘Ballorig Feest’ krijgt iedereen een zakje chips. Bij de andere twee feestjes zitten er meer snacks bij. Kies je voor het ‘Ballorig Knalfeest’, dan krijgt elk kind patat, poffertjes of een lekkere pannenkoek en 3 snackjes. Bij het ‘Ballorig Droomfeest’ zitten de meeste snacks en versnaperingen. Alle kinderen genieten van een zakje chips, 3 snackjes, de keuze uit patat, poffertjes of een pannenkoek en gaan de kinderen zelfs cake versieren.

Veilig en leuk kinderfeestje in Nieuwegein

Een kinderfeestje in Nieuwegein is veilig en schoon. Het indoor speelparadijs wordt dagelijks schoongemaakt. De werknemers houden ook een oogje in het zuil op de spelende kinderen.

Een kinderfeestje in Nieuwegein bij Ballorig is leuk voor iedereen, omdat zelfs de allerkleinste klimmers mee kunnen klauteren. Er zit geen minimale leeftijd verbonden aan een feestje bij Ballorig. Ook zit er geen limiet op het aantal kinderen dat mee mogen feesten en klimmen in de binnenspeeltuin. Wel geldt er een eis van minstens van vier kinderen per kinderfeestje. Een kinderfeestje bij Ballorig is daarom leuk voor verschillende leeftijden, want iedereen mag meespelen in de binnenspeeltuin.

Wat kan ik als begeleider doen bij Ballorig?

Terwijl de kinderen razen door het indoor speelparadijs, is het tijd voor ontspanning voor de ouders/begeleiders. De ouders/begeleiders krijgen twee drankjes gratis. Deze kunnen genuttigd worden bij de horecagelegenheid. Zowel de kinderen als ouders/begeleiders kunnen genieten.

Boek nu snel het kinderfeestje in Nieuwegein

Ben jij helemaal enthousiast over een kinderfeestje in Nieuwegein? Dan kan jij gemakkelijk online jouw boeking maken. Dit is snel en veilig. Kies een van de drie arrangementen en verstuur snel de uitnodigingen!

5 redenen waarom jij moet kiezen voor een kinderfeestje in Nieuwegein

 • Kinderen kunnen onbeperkt speelplezier beleven tot sluitingstijd
 • De jarige wordt in het zonnetje gezet met een versierde verjaardagstafel
 • Als ouder kun je een drankje doen bij de horecagelegenheid terwijl de kinderen aan het spelen zijn
 • Ballorig – Houten en Ballorig – Utrecht liggen nabij Nieuwegein
 • Compleet verrzorgd kinderfeestje, zo blijft het bij jouw thuis lekker schoon

Praktische informatie Ballorig – Houten en Ballorig – Utrecht

Het dragen van sokken is verplicht voor kinderen die spelen in de binnenspeeltuin.

Het kinderfeestje bij Ballorig kan gevierd worden met kinderen tot en met 12 jaar.

Er moet minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder aanwezig zijn bij een kinderfeestje. Er mogen 2 begeleiders mee per kinderfeest. De ouders/begeleiders hebben gratis toegang.

Ontdek nu alle voordelen van jouw kinderfeestje vieren bij Ballorig. Nodig snel al jouw vriendjes uit en plan snel het allerleukste kinderfeestje!

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Nieuwegein, Utrecht

Waar kan ik een kinderfeestje vieren?

Jouw kinderfeestje in Nieuwegein vier je bij Ballorig – Houten of Ballorig – Utrecht. Bezoek één van deze locaties voor een fantastische dag.

Ballorig – Houten

Tuibrug 3, 3991 LC Houten

Ballorig – Utrecht

Mississippidreef 22, 3565 CG Utrecht

Welke activiteiten kun je doen?

Er zijn verschillende activiteiten om te doen. Zo is er een klimparadijs, gave glijbanen, een ballenbak en trampolines bij Ballorig.

Wat is de minimale leeftijd?

Bij Ballorig is iedereen welkom, zelfs de allerkleinsten. De maximale leeftijd om te mogen spelen bij Ballorig is 12 jaar.

Is er een horecagelegenheid?

Ja, hier kunnen de ouders een hapje eten en een drankje doen. Bij een kinderfeestje bij Ballorig krijgt een ouder twee consumpties.