Kinderfeestje in Zwolle

Bestsellers kinderfeesten in Zwolle

  • Binnenspeeltuin

Ballorig - Hattem: kinderfeestje droomfeest

Ontdek het leukste kinderfeestje vol urenlang speelplezier en veel lekkernijen bij Ballorig in Hattem!

Ballorig - Hattem

Hattem, Gelderland

4.2
4.2/5
vanaf
13,75
per persoon

Populaire deals in de omgeving van Zwolle

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Hattem
Hattem, Gelderland
4.2
4.2/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Hattem
Hattem, Gelderland
4.2
4.2/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Hattem
Hattem, Gelderland
4.2
4.2/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Vier jouw kinderfeestje in Zwolle

Is het tijd om een kinderfeestje te vieren voor de jarige? Maar geen idee waar je moet beginnen met het zoeken van een leuk feestje? Op Kids Party Tickets hebben wij de leukste, tofste en actiefste kinderfeestjes op een rijtje gezet. Op zoek naar een kinderfeestje in Zwolle, Overijssel? Laat je bij ons inspireren. Een van onze favoriete kinderfeestjes in Zwolle is een feestje bij de binnenspeeltuin. En dit is waarom!

Een perfect kinderfeestje in Zwolle

In de buurt van Zwolle vind je een geweldige binnenspeeltuin: Ballorig Hattem. Dit ligt op 10 minuutjes rijden. In de binnenspeeltuin van Ballorig kan er eindeloos geklimd en geklauterd worden door alle kinderen. Als je kiest voor een kinderfeestje in Zwolle bij Ballorig wordt de jarige helemaal in het zonnetje gezet. Hoe? Door een feesttafel met een versierde stoel, er wordt gezongen en alle genodigden krijgen een klein presentje. Redenen genoeg om te kiezen voor een kinderfeestje in Zwolle.

De kinderfeestjes bij Ballorig zijn volledig verzorgd. Er zit onbeperkt limonade bij en jij hoeft thuis de troep niet op te ruimen. Eigenlijk zijn meer redenen niet nodig! 

Kies een arrangement

Kies jij voor het kinderfeestje in de binnenspeeltuin in Zwolle? Dan kan je kiezen uit drie verschillende arrangementen, namelijk het ‘Ballorig feest’, het ‘Ballorig knalfeest’ en het ‘Ballorig droomfeest’. Bij het feest arrangement krijgt iedereen een zakje chips. Dat is heerlijk smullen. Kies je voor het knalfeest, dan krijgen de kinderen een heuse maaltijd. De keuze bestaat uit patat, poffertjes of een lekkere pannenkoek en 3 heerlijke snackjes per kind. Bij het droomfeest zitten de meeste snacks en versnaperingen. Alle kinderen krijgen een zakje chips, 3 snackjes, de keuze uit patat, poffertjes of een pannenkoek. Maar dat is nog niet alles. Bij het droomfeest wordt er ook nog eens een cake versierd! 

Hoe lang duurt een kinderfeestje in Zwolle?

Dat verschilt! Eigenlijk duurt een kinderfeestje zolang als je  wilt. Je betaalteenmalig per kind voor het gekozen arrangement. Hierbij krijg je  gratis limo, de snackjes en entree. Hierna kunnen de kinderen onbeperkt spelen in de binnenspeeltuin van Ballorig. Ze kunnen klimmen en klauteren, spelen in de ballenbak en glijden van een van de vele glijbanen. Eindeloos plezier voor alle kinderen dus!

Veilig en leuk kinderfeestje in Zwolle

Niet alleen is een kinderfeestje in de binnenspeeltuin in Zwolle ontzettend leuk, het is ook nog eens veilig en schoon. De indoor playground wordt dagelijks schoongemaakt. Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken. De werknemers houden ook een oogje in het zuil op de spelende kinderen. 

Wat de feestjes bij Ballorig ook zo leuk maakt is dat iedereen welkom is. Er zit geen limiet op het aantal kinderen dat welkom is voor een feestje. Wel beginnen de feestjes bij een minimum van 4 kinderen. Ook mogen de kleintjes mee spelen bij Ballorig Hattem. Er zit geen minimale leeftijd verbonden aan een feestje. Hierdoor is een kinderfeestje bij Ballorig perfect voor wanneer je te maken hebt met verschillende leeftijden. Je loopt niet het risico dat een van de kinderen te jong of te klein is. Ook broertjes of zusjes kunnen mee. Iedereen kan leuk meespelen in de binnenspeeltuin!

Handig om te weten: de kinderen moeten verplicht sokken aan om de spelen in de binnenspeeltuin. Handig om op de uitnodiging te zetten.

Wat moet ik als begeleider weten

Als jij kiest voor een kinderfeestje in Zwolle, wordt de last van het plannen en uitvoeren van een kinderfeest jou ontnomen. Naar de kinderen heb je weinig omkijken. Die zijn lekker aan het spelen. Maar er wordt ook aan jou als begeleider gedacht. Er is een horecagelegenheid waar  drankjes genuttigd kunnen worden. Begeleiders krijgen twee drankjes gratis. Er wordt dus niet alleen goed voor de kinderen gezorgd, maar ook voor de ouders/begeleiders.

En dat is niet alles. Krijg jij ook een beetje honger van het kijken naar al die spelende kinderen?Dan is er ook nog een optie om zelf een hapje mee te eten. Je kan kiezen om een stukje appeltaart te eten, lekker zoet. Wil je liever iets hartigs? Dan kan je kiezen voor een patatje met een snackje. En als je niet kan kiezen, dan neem je het toch lekker allebei. 

Boek nu snel het kinderfeestje in Zwolle

Ben jij helemaal enthousiast over een kinderfeestje in Zwolle? Dan kan jij gemakkelijk online jouw boeking maken. Dit is snel en veilig. Kies een van de drie arrangementen en verstuur de uitnodigingen! Voor welk arrangement ga jij? 

5 redenen waarom jij moet kiezen voor een kinderfeestje in Zwolle

  • Kinderen kunnen onbeperkt spelen tot sluitingstijd
  • De jarige wordt in het zonnetje gezet met een versierde verjaardagsstoel en -tafel
  • Als ouder/begeleider kun je een drankje doen bij de horeca terwijl de kinderen zich vermaken
  • Ballorig Hattem ligt dichtbij Zwolle
  • Super leuk en verzorgd kinderfeestje, zo blijft het bij jouw thuis lekker schoon

Praktische informatie Ballorig Hattem

Goed om te weten, kinderen moeten altijd sokken dragen tijdens het spelen in de binnenspeeltuin.

Het kinderfeestje bij Ballorig kan gevierd worden met kinderen tot en met 12 jaar.

Er moet minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder aanwezig zijn bij een kinderfeestje. Er mogen 2 begeleiders mee. Begeleiders hebben gratis toegang.

Ontdek nu alle voordelen van jouw kinderfeestje vieren bij Ballorig. Nodig snel al jouw vriendjes uit en plan snel jouw ultieme kinderfeestje!

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Zwolle

Waar kan ik een kinderfeestje vieren?

Jouw kinderfeestje in Zwolle vier je bij Ballorig Hattem. Het adres van deze locatie is: Apeldoornseweg 1F, 8051 AA Hattem, Nederland

Welke activiteiten kun je doen?

Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar. Zo is er een klimparadijs, verschillende glijbanen en een ballenbak bij Ballorig.

Wat is de minimale leeftijd?

Bij Ballorig is iedereen welkom. Ook de allerkleinsten. Helaas zit er wel een maximale leeftijd tot en met 12 jaar verbonden aan het spelen bij Ballorig. De medewerkers houden een oogje in het zuil.

Is er een horecagelegenheid?

Ja, hier kunnen de ouders een hapje eten en een drankje doen. Bij een kinderfeestje bij Ballorig krijgt elke ouder twee consumpties.