De meest fantastische kinderfeesten in Enschede

Bestsellers kinderfeesten in Enschede

  • Binnenspeeltuin

Ballorig - Enschede: kinderfeestje basis

Bezoek de allerleukste binnenspeeltuin met jouw kinderfeestje bij Ballorig in Enschede!

Ballorig - Enschede

Enschede, Overijssel

4.3
4.3/5
vanaf
9,75
per persoon

Populaire deals in Enschede

  • Lasergamen
ZERO55 Enschede
Enschede, Overijssel
4
4/5

p.p.

  • Lasergamen
ZERO55 Enschede
Enschede, Overijssel
4
4/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Enschede
Enschede, Overijssel
4.3
4.3/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Enschede
Enschede, Overijssel
4.3
4.3/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Enschede
Enschede, Overijssel
4.3
4.3/5

p.p.

  • Lasergamen
ZERO55 Enschede
Enschede, Overijssel
4
4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Onvergetelijk kinderfeestjes vier je in Enschede!

Ben jij bijna jarig of net jarig geweest en wil jij jouw kinderfeestje in Enschede nog vieren? Ben je op zoek naar de tofste activiteit om dat mee te vieren? Dan is het tijd om alle kinderen uit te nodigen voor een kinderfeestje in Enschede, Overijssel! Ga bijvoorbeeld karten op de geweldige indoor kartbaan van ZERO55. Karten is de perfecte activiteit voor elk feestje. Dit kinderfeestje bevat snelheid, plezier én competitie. Ontdek wie het snelst door de bochten gaat. Ben jij dat? Maar karten is niet het enige kinderfeestje dat Enschede te bieden heeft. 

Karten over de fly-over in Enschede

De plek waar je moet zijn voor jouw kinderfeestje is ZERO55 Enschede. Alle karts op dit circuit zijn elektrisch, dus geen stinkende benzinegeur. Ook kunnen de elektrische karts centraal gestopt worden. 

En dat is nog niet alles, in Enschede race jij samen met jouw vrienden over de 420 meter lange kartbaan met fly-over. Deze spectaculaire baan is ook nog eens multi-level! De elektrische karts beschikken een boost-button waardoor jij nog even extra snel gaat en kan je gemakkelijk de competitie inhalen. Voor de race begint krijgen alle kinderen een uitleg over het karten.

De leukste activiteiten tijdens jouw kinderfeestje in Enschede

Naast karten kun je er ook voor kiezen om te gaan lasergamen tijdens jouw kinderfeestje in Enschede. Zit jij in het winnende team? Lasergamen en karten zijn niet de enige activiteiten voor jouw kinderfeestje in Enschede bij ZERO55. Je kunt ook je hersens laten kraken terwijl je probeert te ontsnappen uit een escape room. Er zijn verschillende escape rooms beschikbaar. Uit welke gaan jullie ontsnappen? 

Naast lasergamen, karten en diverse escape rooms heeft ZERO55 Enschede ook nog eens een bioscoop waar feestjes gevierd kunnen worden. Kan je niet kiezen uit al deze activiteiten? Dan hebben we goed nieuws! Combineer de activiteiten en creëer jouw eigen unieke kinderfeestje in Enschede.

Grootste speelparadijs voor jouw kinderfeestje in Enschede

Naast karten en lasergamen, kun je ook losgaan in overdekt speelparadijs Ballorig. Bij Ballorig heb je de ruime keuze uit toffe activiteiten. Kom klimmen en klauteren in het klimpark van Ballorig of kom spelen in de ballenbak. Daarnaast kun je bij Ballorig ook compleet gearrangeerde kinderfeestjes boeken. Hierin wordt het klimmen en klauteren gecombineerd met een snack en drankje. Er zijn drie verschillende arrangementen waaruit gekozen kan worden. 

Een verzorgd kinderfeestje in Enschede

Een kinderfeestje in Enschede bij Ballorig is volledig verzorgd. Wanneer je kiest voor ‘Feest’ krijgen de kinderen een zakje chips. Bij ‘Knalfeest’, kunnen de kinderen kiezen uit patat, poffertjes of pannenkoeken en zitten er drie mini snackjes bij. En bij ‘Droomfeest’ gaan ze helemaal los. Niet alleen krijgen de kinderen een zakje chips en patat, poffertjes of pannenkoeken en zitten er drie mini snackjes. Ook wordt er cake versierd! 

Verder is er is een feesttafel, waar er wordt gezongen. Voor eten en drinken wordt gezorgd en de troep hoef jij niet op te ruimen. Bij Ballorig mag er een onbeperkt aantal kinderen mee. Wel beginnen de feestjes bij 4 kinderen. Ook is er geen minimale leeftijd. Ook de allerkleinsten mogen mee! 

Boek jouw kinderfeestje in Enschede

Er zijn dus genoeg redenen om samen met jouw vrienden, jouw kinderfeestje te vieren in Enschede. Boek nu snel jouw droomfeestje. Kies je favoriete activiteit en verstuur alvast de uitnodigingen. Wanneer je een van de deals op onze website boekt, kun je direct online jouw datum en groepsgrootte selecteren.  Wel zo makkelijk toch! 

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Enschede

Welke kinderfeesten zijn mogelijk in Enschede?

Enschede heeft verschillende activiteiten te bieden voor het organiseren van een kinderfeest. Zo kan je onder andere lasergamen, karten en uit escape room ontsnappen. Liever iets anders? Dan kan je urenlang komen genieten in een gigantische binnenspeeltuin.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje op een van de locaties in Enschede?

De verschillende locaties in Enschede, Overijssel bieden de allerleukste kinderfeestjes. Als je op zoek bent naar een nieuwe, onvergetelijke kinderfeestjes dan is Enschede dé plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Zo kan iedereen oneindig genieten van de leukste activiteiten tijdens de kinderfeestjes.

Waar kan ik mijn kinderfeestje vieren in Enschede?

Er zijn verschillende locaties voor jouw kinderfeestje in Enschede. Vier jouw kinderfeestje bij:

ZERO55 Enschede vind je op: Colosseum 84, 7521 PT Enschede, Nederland

Ballorig – Enschede vind je op: J J Van Deinselaan 30, 7541 PE Enschede, Nederland

Is er een horecagelegenheid?

Ja, op beide locaties kan je een hapje en een drankje benuttigen.