Leuke kinderfeestjes in Haarlem

Bestsellers kinderfeesten in Haarlem

  • Binnenspeeltuin

Ballorig - Beverwijk: kinderfeestje droomfeest

Beleef een fantastisch kinderfeestje met diverse lekkernijen en cake versieren bij Ballorig in Beverwijk!

Ballorig - Beverwijk

Beverwijk, Noord-Holland

4.1
4.1/5
vanaf
13,75
per persoon

Populaire deals in de omgeving van Haarlem

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Beverwijk
Beverwijk, Noord-Holland
4.1
4.1/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Beverwijk
Beverwijk, Noord-Holland
4.1
4.1/5

p.p.

  • Binnenspeeltuin
Ballorig – Beverwijk
Beverwijk, Noord-Holland
4.1
4.1/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Jouw kinderfeestje in Haarlem

Is het weer de tijd van het jaar dat er feest gevierd mag worden? Op Kids Party Tickets hebben wij hebben de leukste, tofste en actiefste kinderfeestjes op een rijtje gezet. Je vind ze door heel Nederland. Zo vind je ook de leukste kinderfeestjes in Haarlem! In Haarlem in Noord-Holland zijn ontzettend veel leuke kinderfeestjes te vinden die geschikt zijn voor iedereen. Wij helpen je graag opweg met het kiezen van het beste feestje. Een van onze favoriete kinderfeestjes in Haarlem is een feestje bij de binnenspeeltuin. En dit is waarom!

Het ultieme kinderfeestje in Haarlem

In de buurt van Haarlem vind je een fantastische binnenspeeltuin: Ballorig Beverwijk. Dit ligt op een kleine 15 minuutjes rijden van elkaar. Bij de Ballorig locatie in Beverwijk kunnen kinderen eindeloos klimmen en klauteren in de grote binnenspeeltuin. Kies voor een kinderfeestje waar de jarige in het zonnetje wordt gezet. Dit wordt gedaan met een eigen feesttafel met verjaardagstoel en er wordt gezongen voor de jarige. Redenen genoeg om te kiezen voor een kinderfeestje in Haarlem.

Aan de feesttafel wordt lekker gesmuld als er even een pauze wordt genomen van het spelen in de binnenspeeltuin. Bij Ballorig wordt trouwens niet alleen de jarige verwend, iedereen mag een cadeautje grabbelen. Dit is toch de ultieme ervaring voor iedereen die mee is?

Jouw eigen kinderfeestje in Haarlem

Bij de binnenspeeltuin van Ballorig kan er gekozen worden uit drie verschillende feestjes. Allemaal net een beetje anders. Bij het ‘Ballorig feest’ wordt er gefocust op klimmen en klauteren en krijgt iedereen een zakje chips. Bij de andere twee feestjes zitten er steeds meer snacks bij. Kies je voor het ‘Ballorig Knalfeest’, dan krijg je de keuze uit patat, poffertjes of een lekkere pannenkoek en 3 snackjes per kind. Bij het ‘Ballorig Droomfeest’ zitten de meeste snacks en versnaperingen. Alle kinderen krijgen een zakje chips, 3 snackjes, de keuze uit patat, poffertjes of een pannenkoek en wordt er een cake versierd! 

Dit is de ideale optie voor als je een compleet en verzorgd kinderfeestje wilt. Bij elk arrangement krijgen de kinderen onbeperkt limonade, dus ook hier hoef jij als ouder niet voor te zorgen. Welk kinderfeestje in Haarlem jij ook kiest. 

Hoeveel kinderen kunnen er feesten?

Heb je de keuze gemaakt uit een van de arrangementen? Dan kunnen de uitnodigingen verstuurd worden. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit die mee mogen. Benieuwd hoe veel kinderen er mee mogen naar een kinderfeestje in Haarlem? Geen paniek. Bij Ballorig zit er geen limiet op het aantal kinderen dat mee mogen feesten en klimmen in de binnenspeeltuin. De enigste eis die zit verbonden aan de hoeveelheid is dat er minstens 4 kinderen mee moeten voor een kinderfeestje.

Een veilig kinderfeestje in Haarlem 

Een kinderfeestje bij de binnenspeeltuin is niet alleen een hartstikke leuk kinderfeestje, het is ook veilig en schoon. De indoor playground wordt dagelijks schoongemaakt. Verder is dit een zorgeloos feestje voor ouders. Alle voorbereidingen worden gedaan en na afloop wordt alles weer opgeruimd. Als ouder kan jij lekker genieten van de horecagelegenheid terwijl de kinderen zich aan het vermaken zijn.

Neem de ook kleintjes mee

Een kinderfeestje in Haarlem is niet alleen hartstikke leuk en veilig. Maar, een kinderfeestje bij de binnenspeeltuin is ook geschikt voor de kleine klimmers. Waarom? Er zit geen minimale leeftijd verbonden aan een feestje bij Ballorig en een medewerker houdt een oogje in het zuil. Hierdoor is een kinderfeestje bij Ballorig perfect voor wanneer je te maken hebt met verschillende leeftijden. Je loopt niet het risico dat een van de kinderen te jong of te klein is. Ook broertjes of zusjes kunnen mee. Iedereen kan leuk meespelen in de binnenspeeltuin!

Wat kan ik als begeleider doen bij Ballorig?

De kinderen zijn druk bezig met spelen en klauteren. Maar wat kan jij als ouder doen tijdens een feestje bij Ballorig Beverwijk in de buurt van Haarlem? Begeleiders krijgen twee drankjes gratis. Deze kunnen genuttigd worden bij de horecagelegenheid. Er wordt dus niet alleen goed voor de kinderen gezorgd, maar ook voor de ouders/begeleiders.

Ook kunnen er naast de arrangementen voor kinderen ook arrangementen voor de begeleiders worden geboekt. Er zijn 3 verschillende keuzes voor consumpties. Zoals 2 drankjes en een stukje appelgebak, 2 drankjes en een frietje of 2 drankjes, een appelgebak en een frietje. Welke kies jij? 

Boek jouw kinderfeestje in Haarlem online

Ben jij na al deze redenen overtuigd dat er een kinderfeestje in Haarlem gevierd moet worden bij Ballorig? Dan kan jij het feestje gemakkelijk online boeken. Dit kan snel en veilig. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen uit de verschillende arrangementen, verder wordt alles uit handen genomen. Kies uit ‘feest’, ‘droomfeest’ of ‘knalfeest’. Welke is jouw favoriet? Met een kinderfeestje bij Ballorig in Amsterdam Arena hoef je zelf thuis niet meer de troep op te ruimen. Het enige wat jij nog moet doen is reserveren en de uitnodigingen versturen.

5 redenen waarom jij moet kiezen voor een kinderfeestje in Haarlem

  • Kinderen kunnen onbeperkt spelen tot sluitingstijd
  • De jarige wordt in het zonnetje gezet met een versierde verjaardagsstoel
  • Als ouder kun je een drankje doen bij de horeca terwijl de kinderen zich vermaken
  • Ballorig Beverwijk ligt op 15m rijden van Haarlem 
  • Super leuk en verzorgd kinderfeestje, zo blijft het bij jouw thuis lekker schoon

Praktische informatie Ballorig Beverwijk

Goed om te weten, kinderen moeten altijd sokken dragen tijdens het spelen in de binnenspeeltuin.

Het kinderfeestje in Haarlem kan bij Ballorig Beverwijk gevierd worden met kinderen tot en met 12  jaar.

Er moet minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder aanwezig zijn bij een kinderfeestje. Er mogen 2 begeleiders mee. Begeleiders hebben gratis toegang.

Ontdek nu alle voordelen van jouw kinderfeestje vieren bij Ballorig. Nodig snel al jouw vriendjes uit en plan snel jouw ultieme kinderfeestje!

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Haarlem

Waar kan ik een kinderfeestje vieren?

Jouw kinderfeestje in Haarlem vier je bij Ballorig Beverwijk. Het adres van deze locatie is: Parallelweg 120, 1948 NN Beverwijk, Nederland

Welke activiteiten kun je doen?

Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar. Zo is er een klimparadijs, verschillende glijbanen en een ballenbak bij Ballorig.

Wat is de minimale leeftijd?

Bij Ballorig is iedereen welkom. Ook de allerkleinsten. Helaas zit er wel een maximale leeftijd tot en met 12 jaar verbonden aan het spelen bij Ballorig. De medewerker houden een oogje in het zuil. 

Is er een horecagelegenheid?

Ja, hier kunnen de ouders een hapje eten en een drankje doen. Bij een kinderfeestje bij Ballorig krijgt een ouder twee consumpties.