De allerleukste kinderfeestjes in Noord-Holland

Bestsellers in Noord-Holland

 • Jumpen
 • Karten
 • Lasergamen

Kinderfeestje e-karten, lasergamen en jumpen bij SkagaVenture in Schagen

Kies voor je kinderfeest bij SkagaVenture voor een onvergetelijke dag!

SkagaVenture

Schagen, Noord-Holland

4.5
4.5/5
vanaf
26,50
per persoon
 • Paintball

Kinderfeest paintball bij HappyDays (Grootebroek)

Kies voor een magisch kinderfeest bij HappyDays in Grootebroek.

HappyDays

Grootebroek, Noord-Holland

4
4/5
vanaf
24,50
per persoon
 • Minigolf

Huizen: Kids Glowgolf Party bij Coronel Kartracing

Vier jouw kinderfeestje bij Coronel Kartracing en geniet van glow in the dark Midgetgolf.

Coronel Kartracing

Huizen, Noord-Holland

4.4
4.4/5
vanaf
12,00
per persoon

Populaire deals in Noord-Holland

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Hoorn
Hoorn, Noord-Holland
3.8
3.8/5

p.p.

 • Jumpen
SkagaVenture
Schagen, Noord-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

 • Minigolf
Coronel Kartracing
Huizen, Noord-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

 • Jumpen
 • Lasergamen
SkagaVenture
Schagen, Noord-Holland
4.4
4.4/5

p.p.

 • Paintball
HappyDays
Grootebroek, Noord-Holland
4
4/5

p.p.

 • Paintball
HappyDays
Grootebroek, Noord-Holland
4
4/5

p.p.

Steden in Noord-Holland

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

De tofste kinderfeestjes vier je in Noord-Holland

Kom naar Noord-Holland voor de leukste kinderfeestjes. Noord-Holland heeft een breed aanbod aan activiteiten en is daarom ideaal voor het vieren van een te gek kinderfeestje. Reserveer snel je tickets op kidspartytickets.nl en voorkom een lange wachtrij bij jouw favoriete activiteit.

Ontdek de vele avonturen in Noord-Holland

Noord-Holland heeft voor elk soort feestje een toffe activiteit. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijk, spannend of hersenkrakend feestje, Noord-Holland heeft het allemaal.

Kom paintballen of klimmen in een klimparadijs en bezoek Grootebroek waar je nooit uitgespeeld raakt. Je kan namelijk bij HappyDays genieten van verschillende activiteiten. Zo kan je ook nog kiezen uit bowlen, een escape room, lasergamen en nog veel meer. Zo raak je hier zeker niet snel verveeld. Boek hier jouw tickets voor jouw kinderfeestje bij HappyDays in Grootebroek.

Of kom je liever karten in Schagen? Scheur samen met je vriendjes en vriendinnetjes over het tofste circuit van Noord-Holland. Het circuit van SkagaVenture staat bekend om zijn uitdagende bochten die een hoop skills vereisen. Wie racet er als eerst de finish over en wie rijdt er achteraan? Boek hier jouw tickets voor jouw kinderfeestje bij SkagaVenture.

Speelparadijs in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor de jongste kinderen? Kom dan naar speelparadijs Ballorig in Hoorn en Beverwijk. Deze twee speelparadijzen hebben een hoop toffe activiteiten. Van klimmen in het klimpark tot aan spelen in de ballenbak, bij Ballorig is alles mogelijk. Daarnaast kun je hier ook gearrangeerde kinderfeestjes boeken. Hierin worden jouw activiteiten gecombineerd met een lekkere snack en drankje. Ideaal toch? Hier boek je jouw tickets voor Ballorig Hoorn en boek hier tickets voor Ballorig Beverwijk.

De leukste kinderfeestjes voor jong en oud in Noord-Holland

Wat zo leuk is aan het vieren van jouw kinderfeestje in Noord-Holland is dat jong en oud, maar ook jongens en meiden kunnen genieten van de leukste activiteiten. Maak er een onvergetelijk kinderfeestje van en kies jouw favoriete activiteit uit. Ga jij bowlen of liever karten? Of wil je liever onbeperkt speelplezier hebben in een speelparadijs? Het is allemaal mogelijk! Voor welk kinderfeestje in Noord-Holland jij ook kiest, het wordt gegarandeerd een succes.

Een veilig kinderfeestje in Noord-Holland

Kom jij jouw kinderfeestje vieren in Noord-Holland? Dan kan jij komen genieten van een leuk maar ook veilig kinderfeestje. Voor elke activiteit zal er een uitleg gegeven worden. Zo weten de kinderen ook wat hen te wachten staat en kunnen zij volop genieten tijdens het kinderfeestje.

Bij activiteiten zoals karten en lasergamen bestaat deze uitleg ook uit veiligheidsinstructies. De veiligheid van de kinderen wordt daarom ook gewaarborgd tijdens de kinderfeestjes. Zo wordt het een onvergetelijk kinderfeestje in Noord-Holland voor de kids maar ook de begeleiders.

Boek jouw volgende kinderfeestje in Noord-Holland

Met het ruime aanbod aan activiteiten is Noord-Holland dé perfecte plek voor jouw volgende kinderfeestje. Kies snel jouw favoriete activiteit en maak je reserveringen. De aangeboden deals zijn compleet gearrangeerd en bij aankomst word je vriendelijk ontvangen. Na een korte uitleg over de activiteit in kwestie mogen de kinderen losgaan. Verstuur snel je uitnodigingen en hopelijk zien we je snel in Noord-Holland. Boek hier jouw kinderfeestje in Noord-Holland.