Vier jouw kinderfeestje in Groningen

Bestsellers kinderfeesten in Groningen

 • Binnenspeeltuin

Ballorig - Groningen: kinderfeestje knalfeest

Bezoek met jouw kinderfeestje de tofste binnenspeeltuin en geniet van onbeperkt spelen én lekkere hapjes bij Ballorig Groningen!

Ballorig - Groningen

Groningen (stad), Groningen

4.1
4.1/5
vanaf
12,50
per persoon

Populaire deals in Groningen

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Groningen
Groningen (stad), Groningen
4.1
4.1/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Groningen
Groningen (stad), Groningen
4.1
4.1/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Groningen
Groningen (stad), Groningen
4.1
4.1/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Vier jouw kinderfeestje in Groningen

Ben jij op zoek naar het perfecte kinderfeestje? Kom naar Groningen (stad), Groningen en beleef een onvergetelijke dag. In Groningen vind je een hoop toffe activiteiten voor jouw volgende kinderfeestje. Of je nu jong, oud, een jongen of meisje bent, voor iedereen is er een geschikte activiteit voor jouw kinderfeestje in Groningen.

Jouw kinderfeestje in de binnenspeeltuin in Groningen

Wil je jouw kinderfeestje in Groningen vieren? Kom dan zeker naar het speelparadijs Ballorig. Ballorig heeft een hoop gave activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Bij Ballorig kun je glijden van de leukste glijbanen, rollen in de ballenbakken en klimmen in het klimparadijs. Kom jij ook genieten van onbeperkt speelplezier?

Daarnaast kun je hier ook thema kinderfeestje boeken. Hierbij is jouw kinderfeestje in Groningen al compleet gearrangeerd. Ook kun je wat te eten en drinken halen bij het heerlijke restaurant van Ballorig. Kortom, dit wordt een zorgeloos kinderfeestje in Groningen!

Een veilig kinderfeestje in Groningen

Voordat de kinderen het speelparadijs betreden, krijgen ze een uitgebreide uitleg over de activiteiten en de veiligheidsregels. Hierna mogen ze losgaan en de hele middag plezier maken. Belangrijk om te weten is dat het dragen van sokken verplicht is. Daarnaast wordt er ook dagelijks schoongemaakt in de binnenspeeltuin in Groningen. Maak je klaar voor een leuk én veilig kinderfeestje in Groningen bij Ballorig.

Zorgeloos genieten tijdens jouw kinderfeestje in Groningen

Ook de ouders en begeleiders kunnen heerlijk ontspannen bij Ballorig. Zo worden de kinderfeestjes compleet geregeld door de werknemers van Ballorig en kunnen de ouders genieten van een koffie of thee bij het restaurant.

Wat kan je verwachten tijdens jouw kinderfeestje in de binnenspeeltuin in Groningen?

 • Oneindig veel speelplezier
 • Een gereserveerde tafel
 • Een cadeautje voor de jarige
 • Vriendjes en vriendinnetjes grabbelen uit de grabbelton
 • Onbeperkt limonade

Er wordt natuurlijk ook voor de jarige gezongen! Zo wordt het zeker een onvergetelijk kinderfeestje in Groningen. Bekijk nu snel welke arrangementen mogelijk zijn.

Jong en oud genieten tijdens een kinderfeestje in Groningen

Het leukste aan jouw kinderfeestje vieren in Groningen is dat jong en oud hier kunnen genieten. Zowel voor jongens als voor meiden zijn de arrangementen van Ballorig Groningen geschikt. Er is keuze uit 3 verschillende arrangementen namelijk:

 • Feest arrangement
 • Knalfeest arrangement
 • Droomfeest arrangement

Het leukste kinderfeestje vind je in ieder geval in Groningen.

Voor welk arrangement in de binnenspeeltuin in Groningen kies jij?

Met keuze uit 3 arrangementen bij Ballorig Groningen is er altijd een geschikte optie voor jouw kinderfeestje.

Bij een feest arrangement ontvang je naast entree voor alle uitgenodigde ook een zakje chips. Zo kan iedereen genieten van onbeperkt speelplezier. Bij een knalfeest arrangement ontvang je 3 mini snacks per kind. Daarnaast zijn patat, poffertjes of een pannenkoek inbegrepen. En als slot bij een droomfeest arrangement ga je ook nog cake versieren! Kortom, het wordt zeker een onvergetelijk kinderfeestje in de binnenspeeltuin van Ballorig in Groningen.

Met hoeveel kinderen kan er gefeest worden?

Na het kiezen van jouw favoriete arrangement is het hoog tijd om de uitnodigingen te versturen. Maar welke vriendjes en vriendinnetjes nodig jij uit? Goed nieuws, iedereen kan mee! Bij Ballorig in Groningen is er namelijk geen limiet op het aantal kinderen per kinderfeestje. De enige eis voor een kinderfeestje is een minimum van 4 kinderen. Weet jij al wie jij gaat uitnodigen?

Ook voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten kunnen genieten bij een kinderfeestje in Groningen. Wanneer een jonger zusje of broertje mee gaat is dit dus zeker mogelijk. Er is geen minimale leeftijd bij een kinderfeestje in Ballorig. Daarom is een kinderfeestje bij Ballorig een zeer geschikt kinderfeestje voor alle leeftijden.

Er is ook een speciale speelruimte voor de kleintjes. Hier kunnen kinderen t/m 4 jaar rustig spelen. Iedereen kan dus mee komen spelen in de binnenspeeltuin in Groningen. Nodig dus snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit!

5 redenen waarom jij jouw kinderfeestje in Groningen wilt vieren

Ervaar het allerleukste kinderfeestje in Groningen bij Ballorig. Dit kinderfeestje zal je niet snel vergeten!

 1. Oneindig speelplezier in de binnenspeeltuin
 2. Compleet verzorgd arrangement
 3. Kinderen, ouders en begeleiders kunnen zorgeloos genieten
 4. Jarige wordt in het zonnetje gezet
 5. Gratis toegang voor ouders

Horecagelegenheid bij jouw kinderfeestje in Groningen

Tijdens jouw kinderfeestje kan jij komen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Bij Ballorig Groningen is er namelijk een horecagelegenheid aanwezig. Tijdens jouw kinderfeestje hoef jij je dus niet druk te maken dat je trek krijgt. In een aantal arrangementen zit er al eten en hapjes inbegrepen. Bekijk dus snel welk arrangement het beste bij jou past.

Elk kinderfeestje ontvangt onbeperkt limonade bij Ballorig Groningen. Mochten de ouders en/of begeleiders nog willen genieten van een warm drankje kunnen zij dit los bij bestellen op de locatie.

Boek jouw kinderfeestje in Groningen

Vier jouw volgende kinderfeestje in Groningen, Groningen en boek hier je tickets. De kinderfeest deals op onze site zijn volledig gearrangeerd dus het enige wat jij hoeft te doen, is langs te komen met de kids. Boek je tickets en nodig de vriendjes en vriendinnetjes uit voor het leukste kinderfeestje.

Praktische informatie

Kom jij ook zorgeloos genieten met jouw kinderfeestje in Groningen? Je kan gratis parkeren bij de binnenspeeltuin in Groningen en er is WiFi beschikbaar. Ballorig Groningen is ook rolstoeltoegankelijk.

Ballorig Groningen

Bieskemaar 1, 9735 AE Groningen

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Groningen

Waar kan ik mijn kinderfeestje vieren in Groningen?

Voor het allerleukste kinderfeestje in Groningen (stad) in Groningen kan je terecht bij Ballorig.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje in Groningen (Stad)?

De verschillende locaties in Groningen (Stad), Groningen zijn perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar een nieuwe, fantastische kinderfeestjes dan is Groningen (Stad) dé plek. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan meedoen, vertelt een medewerker alles over veiligheid. Daarnaast zijn alle kinderfeestjes volledig gearrangeerd.

Moet ik reserveren voor mijn kinderfeestje in Groningen (Stad)?

Ja, er wordt geadviseerd om te reserveren voor jouw kinderfeestje in Groningen. Dit kan je hier doen.

Kan ik een hapje eten en drinken tijdens mijn kinderfeestje in Groningen (Stad)?

Ja, Ballorig Groningen heeft een horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en drankje.