De uniekste kinderfeestjes in Eefde

Bestsellers kinderfeesten in Eefde

Karten bij Adventure Eefde in Eefde (2x 10 min)

Bij Adventure Eefde in Eefde ben je verzekerd van een uniek kinderfeest!

Adventure Eefde

Eefde, Gelderland

4.1
4.1/5
vanaf
19,00
per persoon

Populaire deals in de omgeving van Eefde

Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.1
4.1/5

p.p.

Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.1
4.1/5

p.p.

Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.1
4.1/5

p.p.

Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.4
4.4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Vier een onvergetelijk kinderfeestje in Eefde

Is er binnenkort iemand jarig of is er een andere reden voor een feestje? Kom naar Eefde in Gelderland voor een dag die je niet snel zal vergeten! Bij Adventure Eefde in Eefde is er genoeg te beleven en is dus ook de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje. Of je nu jong, oud, avontuurlijk of wat rustiger bent, Eefde heeft dé activiteit voor jou en je vriendjes! Boek je tickets via Kidspartytickets.nl en wees verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit!

Kies uit allerlei verschillende activiteiten in Eefde!

Nog niet helemaal zeker wat je met je kinderfeestje wilt gaan doen? In en rondom Eefde is er genoeg te doen en is er voor iedereen een geschikte activiteit. Heb je altijd al over een outdoor circuit willen scheuren in een go-kart? Dit kan in Eefde! De kartbaan van Adventure Eefde is geweldig en tijdens elk rondje op de baan voel je de snelheid. Race samen met je vriendjes en vriendinnetjes en kom erachter wie de snelste van Gelderland is. Naast het scheuren op de kartbaan zijn er in Eefde ook genoeg andere outdoor activiteiten te beleven, zoals klettersteigen. Maak snel je reservering en we zien je in Eefde!

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Eefde

Welke kinderfeesten zijn mogelijk in Eefde?

Eefde heeft verschillende activiteiten te bieden voor het organiseren van een kinderfeest. Zo kan je onder andere karten, klimmen en klettersteigen.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje op een van de locaties in Eefde?

De verschillende locaties in Eefde, Gelderland hebben iets leuks voor iedereen. Als je op zoek bent naar een nieuwe, magische kids parties dan is Eefde dé plek. Een medewerker geeft voorafgaande aan de activiteit een veiligheidsinstructie.