Kinderfeestjes in Emmen

Bestsellers kinderfeesten in Emmen

 • Binnenspeeltuin

Ballorig - Emmen: kinderfeestje droomfeest

Ontdek jouw droom kinderfeestje en kom onbeperkt genieten van de binnenspeeltuin en een aantal lekkernijen bij Ballorig Emmen!

Ballorig - Emmen

Emmen, Drenthe

4
4/5
vanaf
13,75
per persoon
 • Lasergamen

Emmen: Kinderfeest 1 uur lasergamen bij Paintball Emmen

Bij Paintball Emmen ben je verzekerd van een onvergetelijk kinderfeestje!

Paintball Emmen

Emmen, Drenthe

4.7
4.7/5
vanaf
15,50
per persoon

Populaire deals in Emmen

 • Lasergamen
Paintball Emmen
Emmen, Drenthe
4.7
4.7/5

p.p.

 • Lasergamen
Paintball Emmen
Emmen, Drenthe
4.7
4.7/5

p.p.

 • Paintball
Paintball Emmen
Emmen, Drenthe
4.7
4.7/5

p.p.

 • Paintball
Paintball Emmen
Emmen, Drenthe
4.7
4.7/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Emmen
Emmen, Drenthe
4
4/5

p.p.

 • Binnenspeeltuin
Ballorig – Emmen
Emmen, Drenthe
4
4/5

p.p.

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

De leukste kinderfeestjes vier je in Emmen

Ben jij bijna jarig of net jarig geweest en is het dus tijd voor een kinderfeestje? Kom dan naar Emmen, Drenthe. Nodig jouw vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen de uitdaging aan tijdens een potje lasergamen of paintballen. Of ontdek het leukste speelparadijs van Nederland. Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag samen met je vriendjes? Check snel de tofste activiteiten.

Paintballen met kinderfeestje in Emmen

Voor het gaafste kinderfeestje in Emmen ben je bij Paintball Emmen helemaal op de juiste plek. Bij Paintball Emmen kun je kiezen voor een potje kids paintball of een spannend potje lasergamen. Dit kinderfeestje in Emmen is er eentje om niet snel te vergeten. Veiligheid staat bij Paintball Emmen voorop en daarom krijgen jullie voor het begin van de activiteit een veiligheidsinstructie van het personeel. Vervolgens kunnen jullie los in de arena! Bekijk nu snel welk arrangement perfect past bij jouw kinderfeestje in Emmen.

Het leukste indoor speelparadijs in Emmen

Naast paintballen kun je ook het tofste speelparadijs in Emmen ontdekken. Overdekt speelparadijs Ballorig in Emmen heeft een hoop toffe activiteiten voor jou in petto en is gegarandeerd een groot succes. Kom klimmen in het grote klimpark of glijd van de hoogste glijbanen. Daarnaast kun je bij Ballorig ook compleet gearrangeerde feestjes kiezen. Hierbij worden jouw activiteiten gecombineerd met een snack en drankje. Deze kinderfeestjes hebben allemaal een bijzonder thema. Kies snel je favoriete feestje in Ballorig Emmen!

Bij alle drie de arrangementen is entree tot de binnenspeeltuin inbegrepen. Daarnaast ontvang je bij de arrangementen onbeperkt limonade. De ouders en begeleiders kunnen gebruik maken van 2 consumptiemunten (max. 2 begeleiders). Terwijl ouders en begeleiders relaxen aan de verjaardagstafel kunnen de kinderen lekker spelen in het indoor speelparadijs.

Veilig spelen tijdens het kinderfeestje in Emmen

Het kinderfeestje in Emmen is niet alleen waanzinnig leuk, maar ook veilig en schoon. De binnenspeeltuin wordt dagelijks schoongemaakt. Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken. De werknemers houden daarnaast een oogje in het zuil op de spelende kinderen. Het enige wat de ouders en begeleiders hoeven te doen is genieten.

Bij Paintball Emmen zal er vooraf de activiteit ook veiligheidsinstructies gegeven worden. Zo wordt hier de veiligheid tijdens jouw kinderfeestje gewaarborgd. Na dat alle regels verteld zijn is het tijd om zorgeloos te genieten!

Boek snel je kinderfeestje in Emmen

Er is dus een ruim aanbod aan activiteiten in Emmen, Drenthe. Kies jouw favoriete activiteit en bereid je voor op een onvergetelijke dag. De deals op onze site zijn compleet gearrangeerd en bij aankomst word je vriendelijk ontvangen. Na een korte uitleg over het betreffende feestje, kunnen de kinderen losgaan en kunnen de ouders een kop koffie bestellen en lekker ontspannen. Boek snel een van de beste deals en vier jouw kinderfeest in Emmen!

Praktische informatie kinderfeestje Emmen

Kom jouw kinderfeestje vieren bij Paintball Emmen of Ballorig Emmen.

Paintball Emmen

Meerdijk 104 A, 7825 TH Emmen

Ballorig Emmen

Oosterbracht 11, 7821 CC Emmen

Goed om te weten:

 • kinderen moeten altijd sokken dragen tijdens het spelen in de binnenspeeltuin.
 • Het kinderfeestje bij Ballorig kan gevierd worden met kinderen tot en met 12 jaar.
 • Er moet minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder aanwezig zijn bij een kinderfeestje. Er mogen 2 begeleiders mee. Begeleiders hebben gratis toegang.

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes in Emmen

Welke kinderfeesten zijn mogelijk in Emmen?

Emmen heeft diverse activiteiten voor het organiseren van een kinderfeest. Zo kan je bijvoorbeeld lasergamen en paintballen. Liever een andere activiteit? Dan kan je urenlang speelplezier beleven in een indoor speelparadijs.

Wat kan je verwachten tijdens een kinderfeestje op een van de locaties in Emmen?

De verschillende locaties in Emmen, Overijssel hebben de aller vetste activiteiten om te doen tijdens jouw kinderfeest. Als je op zoek bent naar een gaaf en onvergetelijk kinderfeestje ben je in Emmen aan het juiste adres. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Zo kan iedereen oneindig genieten van de leukste activiteiten tijdens de kinderfeestjes.

Waar kan ik mijn kinderfeestje vieren in Emmen?

Er zijn verschillende locaties om jouw kinderfeestje in Emmen te vieren. Vier jouw kinderfeestje bij:

Is er een horecagelegenheid?

Ja, op beide locaties kan je een hapje en een drankje benuttigen.