Blogs over kinderfeesten

tips kinderfeest zonder zorgen

3 Tips om een kinderfeest zorgeloos te organiseren

Hiep hiep hoera, er is er eentje jarig! Dat vraagt om een leuk en onvergetelijk kinderfeestje. Hier komt een hoop planning bij kijken. Van de uitnodigingen, tot de activiteit en het vervoer niet te vergeten.

Waarom jij de escape room moet doen als kinderfeestje

Een escape room kinderfeestje – alle redenen waarom dit zo leuk is om te doen

Bij een escape room probeer je met een groepje te ontsnappen uit een kamer. Hiervoor moet een reeks met puzzels en raadsels worden opgelost, terwijl de klok loopt. Super spannend dus! Voordat jullie de kamer ingaan krijgen jullie een introductie over de kamer waar jullie in gaan. Luister goed, want hier kunnen al wat hints in worden gegeven die jullie helpen met ontsnappen. Dit zijn alle redenen waarom een escape room kinderfeestje zo leuk is om te doen.

tips om te winnen met lasergamen

Met deze 5 tips versla je iedereen tijdens lasergamen!

Met deze tips voor lasergamen win jij het volgende kinderfeestje gegarandeerd. Lasergamen is erg leuk om te doen en je wordt er hartstikke competitief van. Wanneer je de arena in stapt, wil je nog maar een ding: winnen. Met deze 5 tips versla jij iedereen tijdens het lasergamen.

Kinderfeestjes Nijmegen

De 5 beste kinderfeestjes in Nijmegen

Ben jij op zoek naar het leukste kinderfeestje in Nijmegen? Lees dan vooral door! In en rondom Nijmegen vind je een hoop toffe activiteiten die jij met jouw volgende kinderfeestje kunt doen. Van karten tot aan klimmen, in Nijmegen is het allemaal mogelijk. 

Het leukste indoor kinderfeestje in Gelderland

Ben jij op zoek naar een toffe locatie voor jouw volgende indoor kinderfeestje in Gelderland? In Gelderland zijn er een hoop mogelijkheden voor jouw indoor kinderfeestje. Bekijk hier de beste locatie voor jouw feestje en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur! 

kinderfeestje bubbleball nijmegen

Actief kinderfeestje – dit zijn de leukste locaties

Ben jij op zoek naar een actief kinderfeestje? Wij zochten uit wat de leukste locaties zijn om dit te vieren. Tijdens een actief kinderfeestje, kunnen de kids helemaal losgaan tijdens diverse binnen- en buitenactiviteiten. Ontdek nu alles wat je moet weten over een actief kinderfeestje.

Waarom een airsoft kinderfeestje het leukste feestje is

Ben jij binnenkort jarig en ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje? Vier jouw verjaardag met een airsoft kinderfeestje en beleef een onvergetelijk avontuur! Bekijk hier de beste locatie voor het vieren van jouw airsoft kinderfeestje.

Familieuitje: bowlen

Familieuitje in Nederland: de 4 leukste activiteiten

Wil jij een familieuitje in Nederland organiseren? Dit kan best een uitdaging zijn, omdat er veel dingen zijn waar je rekening mee moet houden. Het moet onder andere leuk zijn voor jong, oud, meisjes en jongens. Daarom helpen wij je graag een handje. Ontdek gauw de leukste ideeën voor een familieuitje.